Dus, jij wil een WordPress website die werkt…

Heb je een prachtige WordPress website, maar merk je dat je geen tijd hebt om deze bij te houden? Of wil je graag wat nieuws? Wij regelen het voor je! 

Start met WordPress onderhoud of nieuwbouw!

Start met WordPress onderhoud of nieuwbouw!

Onderhoud is key!

Een verouderde website kan het verschil betekenen tussen voorop lopen en achterblijven. Door regelmatig onderhoud blijft je website niet alleen visueel aantrekkelijk en technisch up-to-date, het garandeert ook de veiligheid tegen malware en de functionalilteit van je site. Dit is essentieel voor het beschermen van gevoelige informatie en het in stand houden van klantvertrouwen.

Een nieuw begin

Loopt jouw huidige website ver achter bij de huidige maatstaven? Zit je met een lastig CMS? Of wil je simpelweg wat nieuws? Dan kunnen wij jouw WordPress website bouwen! Van begin tot eind een mooie, eenvoudig te beheren website waarmee jij weer klaar bent voor de toekomst!

Website beheer

Het beheer van jouw website is een doorlopend proces. Dit vraagt tijd en aandacht en is noodzakelijk voor de functionaliteit en veiligheid van de website. Wij kunnen jou volledig voorzien in dit webbeheer en de ondersteuning voor jouw WordPress website. Factrics kan ook de content verzorgen, doorontwikkelingen uitvoeren, SEO optimalisatie toepassen en de preformance metingen instellen. Ook bieden wij hosting en support als totaaloplossing.

Aanvragen

Houd je WordPress website up-to-date!

Updates voor een website zijn ontzettend belangrijk! Zowel op technisch niveau als qua content! Doordat WordPress een open source systeem is dat is opgebouwd uit veel losse onderdelen is het ontzettend belangrijk om deze onderdelen up-to-date te houden, zodat jouw website een goed lopend geheel blijft. Om jouw site zo veilig mogelijk te houden is het erg belangrijk om ervoor te zorgen dat WordPress zelf, de thema’s en de plugins altijd up-to-date zijn.

Bij nieuwe websites is er in het begin altijd veel energie en toewijding om deze bij te werken. Teksten worden verfijnd en regelmatig worden er nieuwsberichten geplaatst. Maar na verloop van tijd, zoals vaak gebeurt, verschuiven prioriteiten. Andere taken eisen de aandacht op en het idee heerst: ‘De website draait toch? Waarom zou ik iets veranderen?’ 

Factrics helpt jou hierin en zorgt er voor dat de website een visitekaartje blijft waar je trots op bent!

Wij zijn Factrics!

Factrics is een B2B-online marketingbureau dat voor vele bedrijven in de techniek- en bouwsector de marketingafdeling verzorgt.

Met Factrics haal je een compleet team van online marketingexperts in huis. Wij leveren een op maat gemaakte strategie, specifiek afgestemd op jouw behoeften. Beschouw ons als jouw externe marketingafdeling, volledig toegewijd aan het behalen van jouw doelen. Je blijft voortdurend op de hoogte van alle acties, de planning, onze werkzaamheden en hoeveel tijd we eraan besteden. En het allerbelangrijkste? Je ziet concrete resultaten. We zorgen consequent voor een toename in zichtbaarheid, leads en omzet.

Laten we je website verbeteren!

Laten we je website verbeteren!

Of het nou draait om de bouw van een nieuwe WordPress website of het beheren van jou bestaande WordPress website, bij Factrics staan we klaar om dit voor jou te gaan verzorgen. Laat je gegevens achter en we nemen snel contact op!

Pyter-Anne WordPress websites