Dus, jij wilt het graag drukker krijgen…

Laten we eerlijk zijn, het is enorm frustrerend als je ziet dat je concurrenten groeien terwijl jouw bedrijf blijft steken. Ondanks dat je weet dat je meer te bieden hebt. Misschien is je website niet vindbaar genoeg, of converteren je leads niet zoals je hoopte.

Steeds meer bedrijven werken met een online marketing collega op afstand

Lukt het je niet om voldoende uit je marketing te halen door gebrek aan tijd, personeel of expertise? Dit zijn veel voorkomende struikelblokken die bedrijven ervan weerhouden hun online potentieel volledig te benutten. Dat is waarom steeds meer bedrijven de keuze maken voor een marketeer op afstand.

Een marketeer op afstand brengt expertise binnen zonder de volle kosten van een fulltimer. Je bespaart, blijft flexibel, en krijgt toegang tot de skills en tools die jouw groei versnellen.

Murrelektronik - decentralisatie in automatiseringstechniek

“Onze ‘collega’s’ van Factrics zijn specialisten binnen hun eigen vakgebieden en zeker fijn om mee samen te werken. Ze zijn niet alleen deskundig, maar ook uiterst meedenkend en flexibel, wat de samenwerking bijzonder prettig maakt.”

Vraag nu een gratis marketingscan aan!

Met een marketingscan brengen we je huidige online marketing situatie in kaart en geven heel concreet aan wat de groeimogelijkheden zijn, op korte en lange termijn. De scan bevat o.a.:

  • Analyse van algemene strategie en positionering;

  • Website audit voor gebruiksgemak en SEO;

  • Uitvoeren van een conversieanalyse;

  • Analyseren van online prestaties en verschillende marketingkanalen.

Wij zijn Factrics!

Factrics is een B2B-online marketingbureau dat voor vele bedrijven in de techniek- en bouwsector de marketingafdeling verzorgt.

Met Factrics haal je een compleet team van online marketingexperts in huis. Wij leveren een op maat gemaakte strategie, specifiek afgestemd op jouw behoeften. Beschouw ons als jouw externe marketingafdeling, volledig toegewijd aan het behalen van jouw doelen. Je blijft voortdurend op de hoogte van alle acties, de planning, onze werkzaamheden en hoeveel tijd we eraan besteden. En het allerbelangrijkste? Je ziet concrete resultaten. We zorgen consequent voor een toename in zichtbaarheid, leads en omzet.

Vraag nu de scan aan!

Vraag nu de scan aan!

Aan de hand van deze scan stellen we een volledig op maat gemaakt plan van aanpak voor jou op. Zo kunnen wij voor jouw bedrijf de beste toegevoegde waarde leveren.