De uitdaging bij Betonsupport

Bij Betonsupport ligt de kracht in hun veelzijdigheid met beton: van het herstellen van vloeren en funderingen tot het aanbieden van diverse andere betondiensten. Zo’n breed aanbod vraagt om een overzichtelijke website die dit goed weerspiegelt. Dit is precies wat wij voor Betonsupport hebben gerealiseerd.

Betonsupport customercase

Activiteiten

Dus, een overzichtelijke website die de expertise van Betonsupport laat zien en zijn bedrijf laat opvallen.

Maar hoe kom je tot zo’n website?

Websiteontwikkeling

We ontwikkelden een op maat gemaakte WordPress website met gebruiksvriendelijke navigatie en responsief ontwerp. We richtten ons op een snelle laadtijd, een intuïtieve gebruikerservaring en een aantrekkelijk visueel ontwerp, zodat bezoekers gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken. Daarnaast zorgden we voor een veilige en stabiele back-end, waardoor de website betrouwbaar blijft, zelfs bij een groeiend aantal bezoekers.

Copywriting

Onze copywriter heeft pakkende en informatieve teksten geschreven die de veelzijdigheid en expertise van Betonsupport duidelijk benadrukken. Door te focussen op helderheid en klantgerichtheid, hebben we ervoor gezorgd dat de content zowel boeiend als overtuigend is voor potentiële klanten. Met deze aanpak creëren we een sterke connectie en bouwen we vertrouwen op bij onze doelgroep.

Search Engine Optimization

Om ervoor te zorgen dat de website goed vindbaar is, implementeerden we een uitgebreide SEO-strategie. Dit omvatte zoekwoordenonderzoek, optimalisatie van de inhoud en technische SEO-aanpassingen. Hierdoor kunnen potentiële klanten de diensten van de klant gemakkelijk vinden via zoekmachines.

Huisstijl ontwikkeling

Toe aan een frisse nieuwe uitstraling? Ook dat kunnen we voor je regelen. Een sterke huisstijl is essentieel voor de herkenbaarheid en professionaliteit van je bedrijf. Onze aanpak omvat een grondige analyse van je merk en doelgroep, gevolgd door de creatie van unieke concepten die je visuele identiteit versterken. Van logo-ontwerp tot kleurenschema’s, we zorgen voor een samenhangende en opvallende huisstijl die je bedrijf naar een hoger niveau tilt.

Het resultaat

Het resultaat is een frisse website die alle diensten van Betonsupport op een aantrekkelijke en vindbare manier presenteert. Dankzij de gebruiksvriendelijke navigatie, conversiegerichte teksten en een sterke SEO-strategie kunnen potentiële klanten eenvoudig vinden wat ze zoeken en snel in actie komen.