De uitdaging bij Denis de Ploeg

Denis De Ploeg wilde de eerste stappen zetten in een goede online marketing aanpak met als doel het verhogen van bekendheid, websiteverkeer en een stijging van klanten voor maatwerk dienstverlening.

Activiteiten

We hebben dit vertaald naar een effectieve online marketing aanpak en hebben o.a. de volgende zaken gerealiseerd

Websiteontwikkeling

Een goed vindbare WordPress website met een heldere contentaanpak, waarin de behoefte van de bezoeker centraal staat. De verschillende onderdelen bieden ieder type bezoekers de juiste ingang; of hij of zij nu op zoek is naar technische informatie, een specifiek product of een marktsegment. De wens was een WordPress site om daarmee flexibiliteit te behouden in de ontwikkeling en de partner voor de toekomst.

Search Engine Advertising

Na het lanceren van de website zijn we gestart met gerichte campagnes waarmee we engineers in hun zoektocht naar oplossingen en producten op de juiste zoektermen weten te bereiken en te ondersteunen in hun zoektocht naar de juiste producten. We realiseren hiermee een mooie stijging in aanvragen.

Search Engine Optimization

Een gericht SEO aanpak heeft gezorgd voor een flinke stijging in relevant verkeer. Door de juiste zoektermenstrategie en contentaanpassingen weten we meer bezoekers naar de website te realiseren. Relevant verkeer, wat tot meer aanvragen leidt.

LinkedIncampagnes

De niche-markt waarin Denis de Ploeg zicht begeeft vraag om specifiek gerichte campagnes. LinkedIn is hierin een uitstekend kanaal om precies de juiste functionaris bij het juiste bedrijf te vinden. We werken continu aan meer bekendheid en in combinatie met Leadinfo, weten we een goed lead-nurturing traject te realiseren, waardoor we de belangrijkste potentiële klanten weten te bereiken.

Leadinfo

Met Leadinfo brengen we de in kaart welke bedrijven Denis de Ploeg bezoeken. We brengen automatisch de interesse in kaart en monitoren de bron. Voor accountmanagement een uitstekend middel om gericht klanten en potentiële klanten te benaderen. Voor online marketing een goede bron voor lead-nurturting en remarketing.

Emailmarketing

Emailmarketing is het kanaal om de klantwaarde verder te verhogen. We zijn gestart met een aantal emailmarketing (automation) trajecten om de relatie met de klanten verder te verstevigen en om accountmanagement verder te ondersteunen. Heel gericht communicatie voor meer bekendheid van de producten en dienstverlening en extra slagkracht voor sales en marketing!

Het resultaat

Een goede online marketing aanpak voor Denisdeploeg. Meer bekendheid onder de juiste doelgroep, groei van leads en een stijging van websitebezoeken en aanvragen via de website.