WordPress Studio

Heb je een mooie WordPress website, maar eigenlijk geen tijd om hier aandacht aan te besteden? Ontstaan er hierdoor achterstallige updates, verouderen je nieuwsberichten en stagneert de doorontwikkeling? Dan is het tijd om aan de bel te trekken.

Een veilige WordPress website door onderhoud

Doordat WordPress een open source systeem is dat is opgebouwd uit veel losse onderdelen is het ontzettend belangrijk om deze onderdelen up-to-date te houden, zodat jouw website een goed lopend geheel blijft. Om jouw site zo veilig mogelijk te houden is het erg belangrijk om ervoor te zorgen dat WordPress zelf, de thema’s en de plugins altijd up-to-date zijn.

Je website is klaar, maar blijft dat zo?

Hoppa! Eindelijk is je nieuwe website opgeleverd door de webbouwer en je kan aan de slag. Wij zien vaak dat in het begin dit erg goed gaat en dat er veel tijd gaat aan het bijwerken van teksten en nieuwsberichten, maar op den duur verslapt deze aandacht toch. Andere taken beginnen meer prioriteit te krijgen en “de website blijft er wel, hij is toch online?!”. Juist het wekelijks bijhouden van een website is ontzettend belangrijk, zodat deze niet verouderd en meegaat in de ontwikkelingen van jouw bedrijf!

De opbouw van een WordPress website

  • WordPress is de basis van jouw website: Het content managementsysteem (CMS).
  • Dit CMS omvat een database voor teksten, media (afbeeldingen, video’s of documenten) en andere opgeslagen data.
  • Voor vormgeving en functionaliteiten wordt er meestal een WordPress thema geïnstalleerd.
  • Naast de functies van een thema zijn er vaak ook andere zaken nodig. Denk hierbij aan een SEO plugin, zoals Yoast SEO of RankMath of een formulieren plugin, zoals Gravity Forms.

Al deze onderdelen van jouw WordPress website dienen dus up-to-date te blijven, zodat jouw mooie website goed blijft werken.

WordPress Studio omvat

ContentUpdatesBack-upsOptimalisatieSEOMonitoring

Hoe kan Factrics jou hier bij helpen?

Heeft jouw WordPress website nu een issue en kom je er zelf niet uit? Bel dan direct 0514 726 068 en we helpen je zo snel mogelijk. Het liefst direct! Zo is jouw probleem gelijk opgelost. Factrics biedt jou dé oplossing!

Mocht je nou structureel ondersteuning willen bij jouw WordPress website, dan zijn wij ook jouw geschikte partner! Met ons maandelijkse Marketing Support bieden we jou een flexibele marketing collega op afstand en helpen we in alles waar jouw kennis, tijd of mankracht te kort schiet. Vraag naar de mogelijkheden!

Nieuwe website nodig?

Heb jij een lastig CMS of is je website dermate verouderd? Of is het simpelweg tijd voor wat nieuws? Naast het beheren van WordPress websites, kunnen wij ook WordPress websites bouwen.

Laat Factrics je WordPress website beheren

Wij kunnen jou volledig voorzien in het webbeheer en ondersteuning van jouw WordPress website, we waarborgen de functionaliteit en veiligheid van je website. Daarnaast kan Factrics (nieuwe) content verzorgen en doorontwikkeling uitvoeren. Ook in optimalisatie van vormgeving, SEO en CRO/performance bieden we jou een helpende hand. Waar kunnen we mee starten?

Wanneer gaan we starten?

Een klein probleem waar je even hulp bij nodig hebt? Of wil je voor een structurele aanpak gaan? Vul dan het formulier in en we reageren binnen 24 uur. Wij staan klaar op jouw WordPress site naar een hoger niveau te helpen!

Heb je een spoedvraag? Bel dan gerust 0514 726 068.

Geen WordPress maar een ander CMS?

Mocht jij nou denken: “Ai, ik heb geen WordPress”, maar vind je onze ondersteuning in het beheer en (content)management en SEO van jouw website wel erg interessant? Laat het dan weten. Wij hebben ervaring in een groot diversiteit aan Content Management Systemen zoals bijvoorbeeld: Hubspot, Drupal, Expression Engine, Bloomreach (Hippo), Wix/Jimdo/Squarespace en Umbraco. Dan kijken wij hoeveel ervaring we hebben met jouw CMS en zoeken we naar de meest geschikte invulling van jouw vraag!