Werken bij Factrics?

Dat kan! Bij Factrics zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde mensen om ons team te versterken. Wil jij werken bij een persoonlijk en transparant marketing bureau en ben je op zoek naar ruimte om jezelf te ontwikkelen? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures!

Wij zoeken jou!

Wil je werken bij een snelgroeiend online marketingbureau en ben jij een gedreven en enthousiast? Dan zoeken we jou! Bij Factrics staat transparant en persoonlijk voorop richting onze klant. Jij kan je daarbij thuisvoelen op de werkvloer en vindt het tof om het weekend lang of juist kort te bespreken. Plus je kan tegen al je vrienden en familie zeggen dat je in die gave glazen piramide werkt aan de west kant van Leeuwarden!

Zie je de bouw en techniek sector niet zo zitten? Een gemiste kans! Juist veel bedrijven in deze sectoren kunnen jouw kennis en expertise goed gebruiken! Daarbij schrijf je heus niet elke dag over ventielen, lineaire aandrijvingen of machines of moet je alle kennis daarover paraat hebben. Ook algemene marketing taken komen bij ons juist aan bod. Een goede social campagne opzetten, winnen op SEO van een concurrent, een toffe nieuwsbrief bouwen of de functionaliteit van een website doorspitten zijn zeker taken die je bij Factrics ook kan doen!

Wie zijn wij?

Factrics is een B2B online marketingbureau dat meetbaar groei realiseert voor bedrijven in de techniek en bouw. Dat doen we met transparante online marketing, SEO, SEA, email marketing, content marketing, conversieoptimalisatie en social media marketing. We zijn elke dag bezig met boeken van concrete resultaten voor onze klanten.

We zijn een klein en snelgroeiend team. Onze groei willen we graag doorzetten met de juiste mensen, die goed in het team passen. Ons team bestaat uit gemotiveerde, optimistische mensen, die er plezier in hebben om samen naar een doel te werken. Ook enthousiast over online marketing en zin om onze klanten te helpen groeien?

Onze vacatures

  • Junior Online Marketeer

    Als Junior Online Marketeer bij Factrics draag je zorg voor het succesvol verloop van online marketingcampagnes van onze klanten. We zorgen voor groei door de inzet van o.a. online campagnes, content marketing, email marketing en conversie optimalisatie. Je werkt samen met verschillende klanten, daardoor beheer en optimaliseer je veel lopende campagnes. Daarnaast krijg je veel ruimte voor zelfontwikkeling en begeleiding om het vak te leren.

  • Online Marketeer

    Als Online Marketeer bij Factrics draag je zorg voor het succesvol verloop van online marketingstrategie en -campagnes van onze klanten. We zorgen voor groei door de inzet van o.a. online campagnes, content marketing, email marketing en conversie optimalisatie. Je werkt samen met verschillende klanten, daardoor beheer en optimaliseer je veel lopende campagnes.

Open sollicitatie

We zijn een klein en snelgroeiend team. Onze groei willen we graag doorzetten met de juiste mensen, die goed in het team passen. Stuur gerust een open sollicitatie!