Samen bouwen aan groei

Bij Factrics zijn we altijd op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde mensen die samen met ons willen bouwen aan (marketing)groei.

Werken bij Factrics

Bij Factrics zijn we, als snelgroeiend online marketingbureau, op zoek naar gedreven en enthousiaste mensen zoals jij! We geloven in transparantie en een persoonlijke aanpak, zowel naar onze klanten als ons team. Jij kan je daarbij thuis voelen op de werkvloer en vindt het tof om het weekend lang of juist kort te bespreken. En het leuke is dat je tegen al je vrienden en familie kan zeggen dat je in die gave glazen piramide werkt aan de west kant van Leeuwarden.

Zie je de bouw en techniek sector niet zo zitten? Een gemiste kans! Juist veel bedrijven in deze sectoren kunnen jouw kennis en expertise goed gebruiken! Daarbij schrijf je heus niet elke dag over ventielen, lineaire aandrijvingen of machines of moet je alle kennis daarover paraat hebben. Ook algemene marketing taken komen bij ons juist aan bod. Een goede social campagne opzetten, winnen op SEO van een concurrent, een toffe nieuwsbrief bouwen of de functionaliteit van een website doorspitten zijn zeker taken die je bij Factrics ook kan doen!

Over Factrics, even voorstellen

Factrics is een B2B online marketingbureau dat meetbaar groei realiseert voor bedrijven in de techniek en bouw. Dat doen we met transparante online marketing, SEO, SEA, email marketing, content marketing, conversieoptimalisatie en social media marketing. We zijn elke dag bezig met boeken van concrete resultaten voor onze klanten.

We zijn een klein en snelgroeiend team. Onze groei willen we graag doorzetten met de juiste mensen, die goed in het team passen. Ons team bestaat uit gemotiveerde, optimistische mensen, die er plezier in hebben om samen naar een doel te werken.

Mogelijkheden

Factrics biedt ook een detacheringsmogelijkheid. Als collega ben je bij ons in dienst, maar werk je gemiddeld twee dagen op locatie bij de klant. Detachering stelt ons in staat om klanten te ondersteunen met online marketing op locatie. Dit is voor de klant erg interessant, omdat ze de mogelijkheid krijgen om een professional met expertise in huis te halen zonder een vaste werknemer aan te nemen.

Voor jou als collega brengt detachering ook voordelen met zich mee. Het stelt je in staat om waardevolle praktijkervaring op te doen binnen een andere organisatie. Zo leer je van verschillende bedrijfsculturen en werkomgevingen, terwijl je tegelijkertijd profiteert van de ondersteuning en begeleiding van Factrics.

Een voorbeeld is onze collega Erik, die als Junior Online Marketeer twee dagen in de week in huis is bij Homburg Holland. ‘Een leerzame ervaring’ vertelt hij. Homburg Holland is een grote speler in de (precisie) landbouw en produceert machines die over de hele wereld gebruikt worden. Erik ondersteunt Homburg met o.a. social media- en contentmarketing.

Kortom, detachering bij Factrics creëert een win-win situatie voor zowel onze klanten als onze collega’s. Als collega vervul je een cruciale rol als verbindende schakel.

Onze vacatures

Ook enthousiast over online marketing en zin om onze klanten te helpen groeien? Duik in onze vacatures!

  • Online Marketeer

    Ben jij helemaal thuis in het digitale werkveld en ben jij wel toe aan een nieuwe uitdaging?

STAAT JOUW IDEALE VACATURE ER NIET BIJ?
GEEN ZORGEN!

Bij Factrics zijn we altijd op zoek naar getalenteerde mensen die ons team kunnen versterken. Als we de juiste match zijn, willen we graag samen met jou onze groei voortzetten. Aarzel niet en stuur ons een open sollicitatie!