32 uur   //   Leeuwarden   //   HBO niveau

Als JUNIOR ONLINE MARKETEER…

maak je meteen kennis met de wereld van ‘digital marketing’ en werk je direct samen met de klanten om omzetgroei en leads te realiseren. Samen met je collega’s draag je zorg voor het succesvol verloop van online marketingcampagnes van onze verschillende klanten –geen één dag is hetzelfde.

Wat komt er zoal op je to-do lijstje?

Spannend? Valt mee. We begeleiden je namelijk heel goed. Afhankelijk van het niveau waarop je binnenstroomt bepalen we je startpunt en doorlopen we samen je ontwikkeltraject. Dit ontwikkeltraject heeft geen standaard tempo. Je leert zo veel mogelijk in de praktijk en daar krijg je ook de vrijheid voor.

Je begint met de basis en gaandeweg krijg je steeds meer taken en verantwoordelijkheden. Hierbij kun je altijd op je collega’s rekenen voor advies, tips en tricks. Dus als je ergens even niet uitkomt, schroom dan niet om aan te kloppen bij je collega’s. Samen maken we er een succes van! Fouten maken mag, want daar leren we het meest van. Dus wees niet bang om uit je comfortzone te stappen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. We zijn er om elkaar te helpen en samen te bouwen aan succes!

En uiteraard krijg je naast deze ‘training-on-the-job’ ook de mogelijkheid om trainingen te volgen. Zo groei je nog harder dan je dacht.

Wat zeggen je toekomstige collega’s?

Wat breng jij mee?

Als Junior Online Marketeer heb je een sterke interesse in online marketing en content marketing. We zoeken een digital talent die gemotiveerd en gestructureerd te werk gaat. Je hebt een sterk analytisch vermogen met oog voor detail. En daarnaast ben je altijd bezig om jezelf te verbeteren.

We zoeken jou als je …

 • de drive en ambitie hebt om online marketeer te worden
 • een afgeronde HBO-opleiding hebt (richting commerciële economie, marketing, communicatie en/of multimedia)
 • 0 tot 1 jaar werkervaring hebt als (online) marketeer
 • een goede beheersing hebt van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • een snelle en enthousiaste leerling bent!
 • beschikt over de volgende eigenschappen: zelfstandig, zelflerend, analytisch, oog voor detail en creatief

Wat krijg je er voor terug?

Bij Factrics bieden we jou een rol in een team vol enthousiaste professionals binnen een organisatie waar eigen initiatief en ondernemerschap word gewaardeerd.  De ambitie om onze klanten te helpen hun werk beter te kunnen doen staat bij ons voorop.

Kiezen voor Factrics betekent:

 • Goede training en begeleiding om van jou een top online marketeer te maken;
 • De unieke kans om als starter een plekje op de arbeidsmarkt te krijgen;
 • Een fulltime arbeidscontract met een salaris tussen de €2.000 en €2.500;
 • Flexibele werktijden en reiskostenvergoeding;
 • Een fijne werkplek met alle benodigde zaken, o.a. een laptop.

Wie is Factrics? Even voorstellen

Factrics is een B2B online marketingbureau dat meetbaar groei realiseert voor bedrijven in verschillende sectoren, met name de techniek en bouw. Dat doen we met transparante online marketing, SEO, SEA, email marketing, content marketing, conversieoptimalisatie en social media marketing. We zijn elke dag bezig met boeken van concrete resultaten voor onze klanten.

We zijn een klein en snelgroeiend team. Onze groei willen we graag doorzetten met de juiste mensen, die goed in het team passen. Ons team bestaat uit gemotiveerde, optimistische mensen, die er plezier in hebben om samen naar een doel te werken. Ook enthousiast over online marketing en zin om onze klanten te helpen groeien?

De werkplek

Heb je wel eens die gave glazen piramide aan de west kant van Leeuwarden gezien? Dat wordt wellicht je nieuwe werkplek! Op de tweede verdieping vind je je werkplek met alles wat je nodig hebt. Leuke collega’s, een laptop van de zaak, widescreen beeldscherm, goede koffie en alles wat je nodig hebt om jouw werkplek zo optimaal mogelijk in te richten.

Daarnaast zijn we ook wel eens te vinden in het restaurant op de begane grond voor een ‘12 uurtje’ 😉.

Verwachte startdatum: in overleg, maar het liefst zo snel mogelijk.

Staat jouw ideale baan er niet tussen?

We zijn een klein en snelgroeiend team. Onze groei willen we graag doorzetten met de juiste mensen, die goed in het team passen. Stuur gerust een open sollicitatie naar [email protected]!

Solliciteer nu!

Zie jij deze baan wel zitten? Stuur dan je motivatie en CV naar Bert van Riesen via [email protected]. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 0514 726068.