24 tot 40 uur per week  //  Leeuwarden  // HBO niveau

Als Online marketeer…

draag je zorg voor het succesvol verloop van online marketingstrategie en -campagnes van onze klanten. Samen met je collega’s zorg je voor groei door de inzet van o.a. online campagnes, content marketing, email marketing en conversie optimalisatie. Je werkt samen met verschillende klanten, daardoor beheer en optimaliseer je veel lopende campagnes.

Wat komt er zoal op je to-do lijstje te staan?

Als Online Marketeer ben je verantwoordelijk voor verschillende taken om samen met de klanten omzetgroei en leads te realiseren. Je werkt zelfstandig en nauw samen met klanten, waarbij je veel vrijheid krijgt en een grote verantwoordelijkheid hebt.

Wat breng jij mee?

Als Online Marketeer heb je een sterke interesse in online marketing en content marketing. Je gaat gemotiveerd en gestructureerd te werk. Naast een sterk analytisch vermogen heb je ook oog voor kwaliteit en ben je altijd bezig jezelf te verbeteren.

We zoeken jou als je …

 • HBO/WO werk- en denkniveau hebt
 • minimaal 2 tot 5 jaar werkervaring hebt als (online) marketeer of een soortgelijke functie
 • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal hebt, zowel in woord als geschrift
 • creatief en open-minded bent, en je goed zelfstandig en projectmatig kunt werken
 • goed bent in het analyseren van online performance
 • campagnes kan opzetten en optimaliseren

Wat krijg je ervoor terug?

Bij Factrics bieden we jou een rol in een team vol enthousiaste professionals binnen een organisatie waar eigen initiatief en ondernemerschap wordt gewaardeerd.  De ambitie om onze klanten te helpen hun werk beter te kunnen doen staat bij ons voorop.

Kiezen voor Factrics betekent:

 • Een contract op basis van 24 tot 40 uur, zowel part-time als full-time is bespreekbaar
 • Flexibele werktijden en thuiswerken is mogelijk
 • Een fulltime arbeidscontract met een salaris tussen €2.500 en €3.500 (obv full-time)
 • Een winstdeling
 • Een fijne werkplek met alle benodigde zaken, o.a. een laptop
 • Ruimte om je kennis te verbreden en op peil te houden met cursussen

Wie is Factrics? Even voorstellen

Factrics is een B2B online marketingbureau dat meetbaar groei realiseert voor bedrijven in verschillende sectoren, met name de techniek en bouw. Dat doen we met transparante online marketing, SEO, SEA, email marketing, content marketing, conversieoptimalisatie en social media marketing. We zijn elke dag bezig met boeken van concrete resultaten voor onze klanten.

We zijn een klein en snelgroeiend team. Onze groei willen we graag doorzetten met de juiste mensen, die goed in het team passen. Ons team bestaat uit gemotiveerde, optimistische mensen, die er plezier in hebben om samen naar een doel te werken. Ook enthousiast over online marketing en zin om onze klanten te helpen groeien?

De werkplek

Heb je wel eens die gave glazen piramide aan de west kant van Leeuwarden gezien? Dat wordt wellicht je nieuwe werkplek! Op de tweede verdieping vind je je werkplek met alles wat je nodig hebt. Leuke collega’s, een laptop van de zaak, widescreen beeldscherm, goede koffie en alles wat je nodig hebt om jouw werkplek zo optimaal mogelijk in te richten.

Daarnaast zijn we ook wel eens te vinden in het restaurant op de begane grond voor een ‘12 uurtje’ 😉

Verwachte startdatum: in overleg, maar het liefst zo snel mogelijk.

Staat jouw ideale baan er niet tussen?

We zijn een klein en snelgroeiend team. Onze groei willen we graag doorzetten met de juiste mensen, die goed in het team passen. Stuur gerust een open sollicitatie naar [email protected]!

Solliciteer nu!

Zie jij deze baan wel zitten? Stuur dan je motivatie en CV naar Bert van Riesen via [email protected]. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 0514 726068.